The Warriors Reminder

Fiuh….karena satu-dua kesalahan, gw memutuskan buat ganti aja template blog nya… mwahahahahaha…yah…sekalian lah buat ganti suasana… 🙂

btw kali ini gw milih template yang allow comment buat blog nya… jadi feel free yah kalo mo comment.. di template yang sebelumnya gw (berusaha) masukin tempat buat comment tapi sepertinya jalannya memang kurang direstui dan akhirnya malah bikin tulisan blognya malah gak keluar (gaptek mode: on….) nyahahahahhaa…

anyway gw mao share Warrior Reminder nya Erykah Badu…. kata-katanya inspire me some years ago (…and inspires me again n again everytime i read it) of the true warrior inside every single one of us


The Warriors Reminder

I am awake
My mind is free
I am Creative
I love myself
My will power is strong
I am Brave
I practice patience
I dont judge folks
I give not to receive
I dont expect
I accept
I listen more than I talk
I know I’ll change
I know you’ll change
I’ll hold on one more day
I start over when necessary
I create my own situations
I am cosmic
I dont have the answers
I desire to learn
I am the plan
I am strong
I am weak
I want to grow
I know I will
I take on responsibility
I hide myself from no one
Im on my path
Warriors walk alone
I wont let my focus change
Taking out the demons in my range…


di lagu ini, erykah ngga cuma bilang power nya warriors, tapi dia juga cerita soal weak nya mereka. gw rasa, true warriors itu tahu kekuatan mereka, tapi mereka juga inget kalo mereka punya kelemahan.

so, wherever n whoever you are, you are a true warrior yourself. you just have to wake that warrior up… 🙂

Published by reylasano

she writes your stories

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: